Muška depilacija je in!

Lasersko uklanjanje dlačica muškarciGlatka muška tijela definitivno su u trendu no muškarci se ponekad teško odlučuju na taj korak. Kako bismo vas ohrabrili, donosimo kratak članak o muškoj depilaciji.

 

Ukoliko ste mislili da je depilacija rezervirana samo za žene, plivače i bicikliste te općenito sportaše koji to čine radi poboljšanja performansi i rezultata, razmislite ponovo.

Depilacija sve više postaje pitanje osobne higijene a ne samo estetike. Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja a u ostale najčešće tretmane muške depilacije spadaju noge, pazuh te ruke.

Ljudi se na depilaciju najčešće odlučuju prije godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a većina nastavi s tretmanima tijekom cijele godine. To je prvenstveno iz razloga jer shvaćaju da dolazi do rasta samopouzdanja budući se jednostavno osjećaju bolje u svom tijelu. Drugi razlog je sve više žena koje vole glatko muško tijelo.

Usprkos zastarjelim predrasudama, to više nisu „feminizirani muškarci“, nego muškarci svih dobnih skupina, iz različitih sredina i društvenih klasa koji jednostavno vode računa o svom izgledu. Dodatno, tetovaže se mnogo bolje ističu na obrijanom, nego na dlakavom ramenu, a dlakava leđa ionako nikad nisu bila privlačna.

Muška depilacija je definitivno u trendu i taj trend je iz dana u dan sve izraženiji.

Depilirano ili čupavo – stvar je naravno osobnog izbora i ukusa. Ono na što treba svakako upozoriti je da, ukoliko se odlučite na depilaciju bilo kojeg dijela tijela, potrebno je dobro se informirati i nikako nije preopručljivo da radite to sami i nabrzinu.  Imajte na umu da depilacija britvicom može izazvati iritacije, upale i bol a dlačice postaju s vremenom čvršće i gušće.

Stoga smo mi tu za vas! 😉

Depilacija našim laserom je sigurna, učinkovita, bezbolna i trajna.

Kontaktirajte nas i naše će vam stručno osoblje dati sve potrebne informacije a, ukoliko želite, možete doći i na kratki probni tretman laserske depilacije koji je u potpunosti besplatan.