Lasersko uklanjanje dlačica – prednosti

Lasersko uklanjanje dlačica diodnim laserom Soprano XL ima mnoge prednosti u odnosu na ostale metode depilacije.

Ističemo najvažnije:

* Laserski tretman za uklanjanje dlačica je brz, učinkovit, siguran i bezbolan

* Zahtijeva manji broj tretmana od drugih metoda uklanjanja dlačica kao što su vosak, pinceta, depilacijski aparati, IPL i drugi.

Dugoročno gledano, to nije samo velika ušteda vremena nego i novca.

* Za razliku od ostalih tretmana, laserski tretman nije agresivan prema koži, dapače, već nakon prvog tretmana dolazi do iznenađujućeg poboljšanja teksture kože.

* Riješava problem folikulitisa odnosno uraslih dlačica. Uklanjanje dlačica pomoću laserske diode postupno uništava folikule odgovorne za rast dlačica i onemogućuje upalu folikule te spriječava nastajanje hrapave i grube kože, za razliku od drugih metoda uklanjanja dlačica.

* Nakon svakog tretmana diodnim laserom uočljivo je znatno smanjenje količine dlačica na tretiranom području i osjećaj ugode, zategnutosti i glatkoće kože

* Za potpuno i trajno otklanjanje dlačica diodnim laserom, u prvoj godini potrebno je 4 do 5 tretmana, a u iducoj otprilike 3. Ako usporedimo to utrošeno vrijeme s drugim metodama, jasno je da Vam ostaje puno više slobodnog vremena za druge aktivnosti.

* Znanstveno je dokazano da lasersko uklanjanje dlačica unaprijeđuje higijenu te je ujedno najpovoljniji i najjednostavniji izbor za naš svakodnevni život.

* U slučaju da se rekreativno ili profesionalno bavite sportom laserski tretmani omogućuju brojne prednosti kao što su poboljšana aerodinamika i hidrodinamika, optimiziranje higijene, olakšana masaža ili liječenje.

Osim navedenih prednosti, postoje i mnoge druge a sve se odnose na ljepotu, udobnost i higijenu.