O nama

pro1

Svoje poslovanje započeli smo u Španjolskoj u travnju 2006. imajući na umu samo jedan cilj: lasersku depilaciju najboljom tehnologijom učiniti dostupnom svima bez obzira na platežnu moć. Od tada su mnogi centri – većinom franšize – pokušali oponašati naš model nudeći pristupačne cijene, ali ne garantirajući uvijek primjenu napredne, učinkovite, i što je najvažnije, sigurne tehnologije.

Proteklih smo godina u DEPILHOME-u stjecali bogato iskustvo i povećavali stručnost našeg osoblja te smo postupno širili lepezu naših usluga obuhvaćajući i druge medicinsko-estetske zahvate: plastičnu kirurgiju, hijaluronske filere, botoks, piling, mezoterapiju…

Svoje usluge trenutno nudimo u dva centra u Španjolskoj – u Sevilji i Madridu – u kojima zapošljavamo velik tim stručnjaka. Trenutno u našem centru u Zagrebu nudimo isključivo lasersko uklanjanje dlačica. U tu svrhu primjenjujemo, u skladu s našom vizijom, najbolju i najnapredniju tehnologiju dostupnu danas, diodni laser SOPRANO XL. Namjeravamo postupno širiti naš spektar usluga kako bismo obuhvatili i ostale tretmane koje nudimo u španjolskim centrima.

Ukoliko ste zainteresirani za rad u DEPILHOME centru prijaviti se možete ovdje.