O nama

 

DOBRO DOŠLI U DEPILHOME

Depilhome je započeo svoju aktivnost u travnju 2006. godine, u Sevilli, u Španjolskoj s jasnim ciljem – razumjeti i zadovoljiti potrebe naših klijenata pružajući im sigurne, učinkovite i inovativne usluge te proizvode koji poboljšavaju njihovu estetiku i kvalitetu života općenito.

Specijalizirani smo za lasersko uklanjanje dlaka, koje od samog početka uspješno provodimo uz pomoć diodne tehnologije Soprano® XL, vodeće tehnologije na tržištu laserske epilacije.

Nudimo najbolji omjer kvalitete i cijene, a vrste plaćanja smo maksimalno prilagodili vašim ekonomskim mogućnostima.

Pozitivne reakcije na naše usluge te visoki priljev novih klijenata naveli su Depilhome da poveća svoju ponudu koja je, iz tog razloga, danas upotpunjena različitim tretmanima za uljepšavanje kože lica i tijela.

Mnogi su pokušali oponašati naš model poslovanja te svoje usluge ponudili po povoljnim cijenama, no one ne jamče uvijek primjenu napredne, učinkovite i, što je najvažnije, sigurne tehnologije.

O zadovoljstvu naših klijanta, kojih je svakim danom sve više, svjedoče i brojne recenzije koje krase našu stranicu i profile na društvenim mrežama.

NAŠ TIM

Jose Antonio

CEO - doktor medicine i specijalist plastične i rekonstruktivne kirurgije

Nina

Laserski tehničar

Ivana

Laserski tehničar

Hana

Viši laserski tehničar

Lana

Laserski tehničar

Maja

Laserski tehničar

NAŠE LOKACIJE

DEPILHOME RIBNJAK

Ribnjak ulica 52, 10000 Zagreb

DEPILHOME GREEN GOLD

Radnička cesta 52, Green Gold 0, 10000 Zagreb

DEPILHOME JARUN

Pakoštanska ul. 16, 10000 Zagreb

DEPILHOME ARENA

Jaruščica 7, 10000, Zagreb