Uvjeti i odredbe

Ovi uvjeti su uvjeti i odredbe kojima vi (Korisnik) i DEPILHOME regulirate upotrebu i uživanje u web stranici DEPILHOME. Biti korisnik web stranice DEPILHOME podrazumijeva da potvrđujete da ste pročitali i prihvatili ove uvjete i da proizlaze iz važećih zakonskih propisa u ovom pitanju. Ako se ne slažete s ovim uvjetima, nemojte nastaviti koristiti ovu web stranicu.


1. PREDMET MREŽE

Web stranica DEPILHOME (u daljnjem tekstu web stranica) napravljena je u informativne svrhe samo za svoje korisnike koji imaju informacije koje se nude besplatno i dostupne svima bez potrebe za plaćanjem bilo kojeg iznosa u bilo kojem trenutku pristupa. Posebno je riječ o ovom okruženju na kojem DEPILHOME želi uspostaviti sadašnje uvjete i ograničenja korištenja, koje je prošireno i dodano u svim komplementarnim i neproturječnim odredbama onima koje drugi dijelovi weba mogu obuhvaćati pod općim uvjetima i odredbama / ili pojedinci.


2. OBVEZE KORISNIKA

Korisnik se obvezuje da će u odjeljcima u kojima se treba registrirati da bi im se pristupilo pružiti istinite, točne i potpune podatke o svom identitetu. Također se obvezuje da će osobne podatke koji se mogu pružiti vlasniku domene ažurirati, stoga je, isključivo odgovoran za netočnosti koje upisuje.

Izvještava se da ako ste maloljetni, morate dobiti dozvolu roditelja, skrbnika ili zakonskog zastupnika da biste mogli pristupiti pruženim uslugama. DEPILHOME nije odgovoran u slučaju da su podaci o ovoj temi netočni ili lažni.

Web stranica može se koristiti samo u legalne svrhe, stoga se korisnik obvezuje na poštenu upotrebu web stranice i u skladu s ovim Općim uvjetima korištenja, da neće koristiti usluge web stranice za obavljanje aktivnosti suprotnih hrvatskom zakonodavstvu, moralu i javnom redu, preuzimajući od strane korisnika sve odgovornosti za štete i gubitke protiv vlasnika domene ili trećih strana koje mogu proizaći iz nezakonite ili nedozvoljene prakse između ostalih i kao primjer, a ne ograničenje:

-vršenje bilo kakve manipulacije ili izmjene ove stranice bez prethodnog pristanka vlasnika domene, vlasnik domene ne preuzima nikakvu odgovornost koja može proizaći iz takve manipulacije ili promjene od strane trećih strana.
– vršenje bilo kojeg postupka koji može oštetiti, onemogućiti, preopteretiti ili pogoršati web stranicu i usluge i / ili spriječiti normalno korištenje i korištenje od strane korisnika.
– uvesti i / ili koristiti računalne programe, podatke, neispravne datoteke, viruse, zlonamjerni kod, računalnu ili telekomunikacijsku opremu ili bilo koju drugu, bez obzira na njihovu prirodu koja može prouzročiti štetu na webu, bilo kojoj od usluga ili bilo kojoj imovini (fizičkoj ili logičkoj) ) informacijskih sustava vlasnika domene.
– kršiti prava trećih strana na privatnost, sliku o sebi, zaštitu podataka, povjerljivost u komunikacijama, intelektualnom i industrijskom vlasništvu.
– sakrivanje i krivotvorenje porijekla poruka e-pošte.
– korištenje lažnih identiteta, predstavljanje drugih za upotrebu weba ili bilo koju od usluga.
– reproduciranje, distribuiranje, modificiranje ili kopiranje sadržaja ove stranice, osim ako nemate odobrenje vlasnika domene ili ako niste zakonski ovlašteni.
– prijenos korisničkih imena i lozinki neovlaštenim trećim stranama.

Korisnik se obvezuje da neće poduzimati nikakve radnje protiv autorskih prava intelektualnog ili industrijskog vlasništva. Davatelj izričito ovlašćuje treće strane da preusmjeravaju izravno na određeni sadržaj web stranice, u svakom slučaju moraju preusmjeriti na glavnu web stranicu davatelja.


3. OGRANIČENJA KORIŠTENJA I ZAŠTITE INFORMACIJA I SADRŽAJA WEB-a

Sadržaj i informacije kojima korisnik može pristupiti putem weba, uglavnom putem tražilice ili unutar prostora rezerviranog za registrirane korisnike, vlasništvo su DEPILHOME-a. Takve se informacije mogu pregledavati za osobne, informativne i nekomercijalne svrhe. No, zabranjeno je kopiranje, distribucija, izvršavanje, umnožavanje, licenciranje, prijenos ili prodaja bilo koje vrste podataka izvučenih s web stranice DEPILHOME, a posebno iz korisničke tražilice.


4. AUTORSKO PRAVO I ŽIGOVI

Intelektualno i industrijsko vlasništvo, zaštitni znakovi, grafike, slike, logotipi, informacije i ikone vidljivi na web mjestu DEPILHOME ekskluzivno su vlasništvo DEPILHOME-a ili, prema potrebi, subjekta ili grupe koji je odobrio njihovo uključivanje. Sav sadržaj i njegov format zaštićeni su važećim nacionalnim i međunarodnim zakonima. Zainteresirana uporaba bilo kojeg sadržaja koji se nalazi na web mjestu DEPILHOME apsolutno je zabranjena, osim ako se ne izda pismena licenca.


5. POLITIKA PRIVATNOSTI

Cilj politike privatnosti DEPILHOME-a je u potpunosti udovoljiti važećem zakonodavstvu o zaštiti osobnih podataka. Za bilo kakva pitanja u vezi s tim, kao i da biste iskoristili svoje pravo na prigovor, ispravak ili otkazivanje svojih podataka u našim bazama podataka, morate se pouzdano identificirati i pisati na: Zagreb estetika d.o.o., Zagreb 10000, Ribnjak 52 / zagrebestetika@gmail.com / 0976242120.

DEPILHOME neće koristiti vaše podatke bez vašeg dopuštenja, osim vaše adrese e-pošte, kada je to potrebno, za održavanje razgovora koji ste pokrenuli, uz olakšavanje, koliko je to moguće i bez ikakvog obvezivanja na to, način na koji koji možete upravljati vlastitim informacijama i uslugama. Korištenjem weba www.depilhome.hr ovlašćujete nas da pohranimo trag koji je ostavila vaša IP adresa u svrhu upravljanja sustavima, poboljšanja učinkovitosti weba i izrade globalnih statističkih studija, kao i sigurnosne mjere i za odgovor na zakonske zahtjeve ako je primjenjivo. Korisnik ima mogućnost prihvaćanja ili odbijanja “kolačića” konfiguriranjem svog preglednika. U tom slučaju moguće je da neke web funkcionalnosti neće raditi ispravno. Povremeno se u oblicima u kojima se prikupljaju podaci traži ovlaštenje da vam šalju vijesti o usluzi DEPILHOME-a i / ili trećih strana, a povremeno provode ankete kako bi se saznala razina zadovoljstva korisnika uslugom.

DEPILHOME u svojstvu vlasnika i upravitelja Mreže neće moći prodati ili iznajmiti trećim organizacijama svoj popis korisnika i podatke za kontakt, iako je moguće da se podaci iz trećih organizacija mogu uključiti u komunikaciju koju izravno vrši DEPILHOME te razumije poseban interes za Korisnika, budući da se u svakom trenutku može suprotstaviti ovom tretmanu u skladu s našom politikom privatnosti.


6. ODGOVORNOST

DEPILHOME nije odgovoran za štetu uzrokovanu kvarovima ili pogrešnim konfiguracijama softvera instaliranog na korisnikovom računalu, greškama u prijenosu i nedostacima proizvođača softvera. Ovo je web mjesto prema zadanim postavkama pripremljeno za pregled u preglednicima Microsoft Internet Explorer u verzijama 8 ili novijim s operativnim sustavima Windows XP, VISTA, 7 i 8 i najnovijim verzijama preglednika Firefox, Safari, Opera i Chrome. DEPILHOME nije odgovoran za nedostatak vizualizacije relevantnih podataka koji bi se mogli pojaviti u drugoj vrsti moguće kombinacije preglednika i / ili operativnih sustava. Sami ste odgovorni za ono što se događa na vašoj opremi i morate poduzeti odgovarajuće sigurnosne mjere kako biste zaštitili podatke smještene na njoj, kako biste izbjegli gubitak ili štetu uzrokovanu preuzimanjima s weba. Što se tiče podataka kojima možete pristupiti korisniku putem weba , zbog različitih izvora pribavljanja i postupka snimanja, DEPILHOME ne jamči apsolutnu ispravku istih, pa stoga Korisnik ne može zahtijevati nikakvu odgovornost za štetu i gubitke proizašle iz pogrešaka u navedenim informacijama.

DEPILHOME nije odgovoran za Veze (VEZE) na druge internetske stranice trećih strana i njihovo postojanje ne znači da DEPILHOME odobrava ili prihvaća njihov sadržaj i usluge. Ove druge web stranice ne kontrolira DEPILHOME niti su obuhvaćene ovim Pravilima o privatnosti. Ako drugim web stranicama pristupate pomoću pruženih poveznica, operateri tih web stranica mogu prikupljati vaše osobne podatke. Prije davanja bilo koje vrste osobnih podataka obavezno se složite s Pravilima o privatnosti ovih web stranica trećih strana.

Općenito, vlasnik domene isključuje svoju odgovornost za štetu bilo koje prirode i prirode koja može nastati korištenjem web stranice, kao i štete proizašle iz povrede prava intelektualnog vlasništva i industrije od strane korisnika i / ili nedostatak istinitosti, točnosti i pravovremenosti sadržaja, niti se mogu smatrati odgovornima za prekid usluge, neadekvatan rad ili nemogućnost pristupa usluzi.

Vlasnik domene neće biti odgovoran za štetu uzrokovanu prisutnošću virusa ili bilo kojeg drugog štetnog softvera koji može uzrokovati promjene u korisnikovom računalnom sustavu. Web stranica, uključujući, ali ne ograničavajući se na, njezino programiranje, dizajn, logotipe, tekst i / ili grafiku vlasništvo je davatelja usluga ili, prema potrebi, ima licencu ili izričito odobrenje autora.


7. IZMJENE

DEPILHOME može u bilo kojem trenutku mijenjati ove uvjete, iako nije namijenjeno da budu česti, objavljivanjem datuma izmjena na istoj stranici i stupanjem na snagu odmah. Ako zbog zakonodavne promjene ili sudske odluke dio ovih uvjeta prestane biti primjenjiv, navedene će se klauzule ukinuti, ali ostale će biti potpuno valjane i ostat će na snazi. Činjenica da nastavljate koristiti našu web stranicu podrazumijeva da prihvaćate ove uvjete i pristajete prihvatiti njihove izmjene, prisiljavajući se da često pregledavate ovu stranicu. Ako ne prihvatite ove uvjete, ne biste trebali nastaviti posjetiti web mjesto DEPILHOME.


8. NEZAVISNOST

Sadržaj DEPILHOME-a nema nikakvu političku liniju niti ga podržava bilo koja ideologija ili političko-socijalna ili poslovna grupa.