Cijena laserske epilacije

Cijena laserske epilacije

Iako je laserska epilacija na glasu kao najskuplja metoda uklanjanja dlaka, ona je zapravo – najpovoljnija! Od svih dostupnih nam metoda depilacije u današnje vrijeme, laserska epilacija jest najskuplja ali samo ako se gleda po pojedinačnom tretmanu. Ovdje je od neizmjerne važnosti primjetiti da je to jedina metoda koja uz dugoročnu uštedu novaca ima i druge mnogobrojne prednosti, stoga ista višu cijenu po tretmanu, opravdano i zaslužuje!
Usporedbe radi, brijanje je metoda koja se konstantno mora ponavljati jer uklanja samo površinski dio dlake zbog čega je koža glatka vrlo kratki period. Čupanje se uglavnom ponavlja na mjesečnoj razini, no ono sa sobom nosi čestu posljedicu urastanja dlaka zbog čega koža trpi upale, crvenilo, bubuljice pa čak i ožiljke. Laserska metoda uklanjanja dlaka na licu preporuča se na mjesečnoj razini dok se za tijelo preporuča u razmacima od prosječno dva mjeseca. I dok su sve druge metode osuđene na doživotno ponavljanje u vrlo gustim intervalima, laserskih tretmana na tijelu u prosjeku je potrebno samo šest do osam, dok je za lice taj broj nešto veći. Po završetku zadnjeg predviđenog tretmana, nekima će biti potrebno održavanje jednom do dva puta godišnje, a onima malo sretnijima čak i rjeđe od toga.
Kada se uzme u obzir da laserska epilacija kožu ostavlja savršeno glatkom poput dječje, na kojoj dlake nikada nisu ni počele rasti, da ima sposobnost rješavanja problema uraslih dlaka, da je potpuno sigurna i bezbolna, da je potrebno daleko niži broj sveukupno potrebnih tretmana, što ju čini mnogo isplativijom na duge staze, onda je zaista lako zaključiti da ista daleko prednjači ispred svih svojih konkurenata u svemu!