Klasičan bikini, brazilka ili hollywood?

Klasičan bikini, brazilka ili hollywood?

Kakvu frizuru intimnog područja izabrati stvar je osobnog izbora. Dok se nekima vrlo lako odlučiti, drugima treba mala pomoć pri odabiru.
Najprije da pojasnimo razlike između ove tri kategije. Klasičan bikini podrazumijeva područje izvan vanjskog ruba gačica, odnosno bikinija, brazilka je potpuno golišava frizura, uključujući i stidne usne (iako se dio može i izostaviti, primjerice iznad stidnih usana ili na samim stidnim usnama), a hollywood, ujedno i najtraženiji od ovih triju tretmana, je zapravo isto što i brazilka uz uključeno perianalno područje.
Ono što je klijentima vrlo bitno pri odabiru je i pitanje koliko je takva vrsta epilacije zapravo fizički podnošljiva. Odgovor je kratak i jasan – lako! Svi imamo svoj individualni stupanj tolerancije na bol, no prilikom tretmana potencija lasera se uvijek prilagodi količini dlaka, vrsti dlake te vrsti i boji kože. Na bedrima je koža čvršća i može podnijeti veću potenciju dok je, primjerice, na stidnim usnama koža osjetljivija i dlake su gušće pa se tu potencija smanji kako bi postupak protekao što bezbolnije.
Što god odabrali, s nama ste u sigurnim rukama!