TKO JE KANDIDAT ZA LASER?

Jedno od najčešćih pitanja koje dobivamo je – jesam li kandidat za laser? Odnosno, najviše vas zanima hoće li tretman laserom biti uspješan kako bi izbjegli nepotrebne financijske izdatke u slučaju da tretman ne uspije.

Sve osobe koje imaju dlačice tamnijeg pigmenta dobri su kandidati koji od laserske epilacije mogu očekivati izvrstan rezultat. Nažalost, svijetle dlačice kao i one sijede koje u sebi više ne sadrže melanin ne mogu upiti dovoljnu količinu laserske energije što znači da se neće moći zagrijati do optimalne temperature koja bi bila dovoljna za njihovo uništenje.

Naravno, u Depilhome-u koristimo revolucionarni diodni laser (Soprano® XL) koji omogućuje trajno, brzo i učinkovito uklanjanje dlaka s bilo kojeg dijela lica i tijela. Vrhunska tehnologija ovog lasera omogućuje nam uklanjanje i svjetlijih dlačica u možda nešto više tretmana nego bi bilo potrebno klijentima s tamnijim dlačicama.

Kako bi otklonili bilo kakve sumnje u uspješnost tretmana i odlučili se na njega sa svim dostupnim informacijama, uvijek preporučamo zakazivanje konzultacija u jednom od naših centara koje su besplatne.

Naše stručno osoblje odgovoriti će na sva vaša pitanja, procijeniti jeste li kandidat i koliko će tretmana biti potrebno u slučaju da jeste.