KAKO FUNKCIONIRA LASER

U Depilhome-u koristimo revolucionarni diodni laser (Soprano® XL) koji omogućuje trajno, brzo i učinkovito uklanjanje dlaka s bilo kojeg dijela lica i tijela. Revolucionarni sustav naše tehnologije distribuira energiju na koži postupno, izbjegavajući tako opasnost od opeklina.

Apsorbiranjem optičke energije, dlaka se zagrijava sve do folikule te potom biva uništena. S obzirom na to da dlačice rastu istovremeno u sve tri faze od kojih samo prva, odnosno anagena faza rasta sadrži najveću količinu melanina, tretmane je potrebno ponoviti više puta.

Većina dlačica s tretiranog područja ispadnu za 2 do 3 tjedna nakon čega slijedi period od nekoliko tjedana u kojem one ne rastu. Svakim obavljenim tretmanom povećava se broj otpalih dlačica dok se broj onih koje se vrate smanjuje te postaju sve slabije, mekše i nježnije.

Važno je da klijenti znaju svoja stvarna očekivanja u laserskom uklanjanju dlaka. U tu svrhu Depilhome vam uvijek nudi besplatne konzultacije na kojima će se ispitati vaš tip kože i dlačica kako bi se procijenilo jeste li prikladan kandidat za tretiranje diodnim laserom, ili prema potrebi, preporučiti neku drugu opciju.

U sklopu konzultacija naš će vas stručnjak obavijestiti o smjernicama kojih se trebate pridržavati prije, tijekom i nakon tretmana te o broju potrebnih dolazaka, kao i ostalim estetskim preporukama.